GRATIS VERZENDING BOVEN € 75

SNELLE LEVERING

VEILIG BETALEN

Betaalmethodes

Oqium biedt in de winkel en via internet verschillende betaalmogelijkheden. Voor internet bestellingen geldt dat, zodra wij de betaling hebben ontvangen, uw bestelling direct zal worden verzonden. De verwerking van de betaling verschilt per betaal methode.


Contant betalen
Uiteraard kunt u bij ons in de winkel in Amsterdam al uw aankopen contant betalen. Wij accepteren alle biljetten, ook €200,-en €500,-. Daarnaast accepteren wij natuurlijk onze eigen cadeaubonnen. Irischeque's, VVV bonnen en andere kadobonnen accepteren wij helaas niet.

Betalen met pinpas
U kunt in onze winkel met uw pinpas betalen. Wilt u grote aankopen doen, let er dan op dat iedere pas een daglimiet heeft. Deze ligt standaard tussen de 1000 en 2500 euro. U kunt deze limiet tijdelijk verhogen door contact op te nemen met uw plaatselijke bank.

iDEAL betalen
iDEAL is een handig betaalmiddel. Met iDEAL kunt u snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in een vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Bij het afrekenen van de bestelling kiest u voor de optie iDEAL, waarna u uw bank kunt selecteren. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht klaar staat. U kunt de betaling op dezelfde manier autoriseren zoals u bankoverschrijvingen doet.

Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en info@oqium.nl wordt meteen geïnformeerd dat de bestelling is betaald. De bestelling wordt nog dezelfde dag door ons verwerkt.

AfterPay
AfterPay is een veilige en eenvoudige manier om online achteraf te betalen. Na ontvangst van je bestelling ontvang je van AfterPay per mail een betaaloverzicht. Je kunt nu gemakkelijk het orderbedrag betalen door middel van overschrijving of de iDeal betaal button in de digitale factuur. 
Je kunt bij Oqium betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van €300,00 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay kun je betalen tot een bedrag van €300,00. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de website van Afterpay.

Wacht a.u.b...